Verwen jezelf met de Montis Chaplin stoel en breng luxe en comfort in je leven. Of je nu een minimalistische estheticus bent of een liefhebber van tijdloos design, deze stoel zal je verwachtingen overtreffen. Bestel de Montis Chaplin stoel vandaag nog en geef je interieur de upgrade die het verdient. Geniet van het beste op het gebied van comfort en stijl met Montis!
 
 
De eetkamerstoel Jim wordt gesierd door eenvoud. In zijaanzicht is de ranke rug een rechte verticaal die bevallig ombuigt tot een horizontale zitting. In de zitting neemt het volume toe. Een subtiele golving in de rug, van boven gezien, zet zich door onder in de zitting. Het zitcomfort dankt de Jim onder meer aan deze ergonomische vorm en zijn hoge rug.
 
Montis Jim Vergaderstoel:
De Mix van Comfort en Functionaliteit
Ben je op zoek naar de ultieme vergaderstoel die niet alleen comfort biedt, maar ook een vleugje stijl aan je kantoorruimte toevoegt? Zoek niet verder, want de Montis Jim vergaderstoel is precies wat je nodig hebt. Met zijn elegante design en hoogwaardige constructie, zal deze stoel je vergaderingen naar een hoger niveau tillen.
 
Montis meubelen voor projecten.
Ook worden Montis meubelen toegepast in hoogwaardige projecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kantoor- en vergaderruimtes, hotels, restaurants, luchthavens en autoshowrooms. Dit is mogelijk door de combinatie van geavanceerde methoden en het hoge niveau aan vakmanschap waarmee de meubelen worden geproduceerd.
Montis en duurzaamheid
Met het oog op de toekomst is het voor Montis belangrijk te investeren in duurzaamheid. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke productie in combinatie met tijdloze vormgeving draagt Montis hieraan bij. De zitmeubelen worden met schuim gevormd, waarbij geen afval vrijkomt én het schuim is tevens recyclebaar. De natuurlijke bekledingsmaterialen, waaronder plantaardig gelooid leer, wol, katoen en linnen, zijn van hoge kwaliteit, hierdoor kunt u lang van uw meubelen genieten!
Talentvolle designers
Met zijn creatieve geest weet de ontwerper Gerard van den Berg, ook bekend van het merk Label, geschiedenis te schrijven samen met eigenaar Paul van den Berg, die een belangrijke rol speelt als het gaat om de uitstraling van Montis. In 1990 werd Gijs Papavoine benoemd tot hoofdontwerper. Zijn innovatieve inzichten op het gebied van vormgeving heeft grote invloed gehad op de positie die Montis inneemt op de markt. Sinds begin jaren ’90 koos Montis steeds vaker voor een samenwerking met ontwerpers die uiteenlopende producten hebben ontworpen vanuit de Montis-filosofie. Denk daarbij aan Niels Bendtsen, Arnold Mercx, Marie Christine Dorner en Gert Batenburg. Zij geven de huidige collecties gezicht. Daarnaast werkt Montis met Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer en sinds 2006 ook met Studio Job, Alain Berteau en Demakersvan.
Montis - vernieuwend
Sinds het begin halverwege de jaren 70 gelooft Montis sterk in eigen ideeën en technieken. Principes die soms dwars tegen de gevestigde ideeën ingaan. Omdat alles in eigen huis gemaakt wordt, zijn deze ook realiseerbaar. Zo onderscheidde Montis zich met de productiemethode waarbij de romp van een stoel of bank een ‘jas’ kreeg. Denk aan de bekende Chaplin maar ook aan vele andere modellen van Montis. Een ander voorbeeld is het vormschuimen, een productiemethode die het mogelijk maakt om elegante vormen en dunne structuren te vormen zonder dat de delen geplakt moeten worden. Kwalitatief bleek dit een heel grote vooruitgang. Montis was nu in staat om zelf rompen te maken met de nieuwste methodes en precisie. Dat verhoogde de kwaliteit maar ook de vormvrijheid. Continu blijft Montis zoeken naar nieuwe materialen en technieken. Dat is de grote kracht van het merk. Montis klassieker - de Chaplin van Montis is de welbekende klassieker van Montis en is een blijvende topper in de collectie. In onze showroom treft u een zeer ruime presentatie van de Montis Chaplin stoel!