Oranje designstoel

Oranje designstoel

Een oranje designstoel geeft ongetwijfeld een unieke draai aan jouw kantoor of bedrijfsruimte. Bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte zijn we altijd op pad om stoelen van bekende ontwerpers op de kop te tikken. Of je nu zoekt naar een luxe fauteuil, bureaustoel of vergaderstoel in een oranje uitvoering; je vindt jouw ideale designstoel bij ons.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Vind jouw ideale oranje designstoel in onze webshop of showroom

In onze webshop en showroom in Raalte kun je terecht voor zowel nieuwe als tweedehands designstoelen. Als het gaat om de inkoop van tweedehands fauteuils en designbureaustoelen, zitten we altijd op de eerste rang. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Orange Slice-fauteuil van Pierre Paulin die al decennia geliefd is? Ook voor een andere oranje designstoel van onder andere Arper, Artifort, Globe Zero en Montis zit je bij ons goed. Daarbij kun je rekenen op deskundig advies, zodat je een mooie stoel vindt die ook nog eens aan jouw gewenste zitcomfort voldoet.

Bestel direct of kom bij ons langs

Iedere oranje designstoel uit ons assortiment is direct online te bestellen, waarbij je profiteert van snelle levering. Dit geldt natuurlijk ook voor andere stoelen, zoals zwarte vergaderstoelen. Wil je een stoel liever eerst in het echt komen bekijken? Dan ben je ook van harte welkom in onze showroom. In beide gevallen beantwoorden we graag al je vragen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of door te mailen naar info@rmkantoor.nl.

Ons team

ONZE KEUZE