Tweedehands designbureaustoel

Tweedehands designbureaustoel

Je zoektocht naar een designbureaustoel in uitstekende tweedehands conditie eindigt bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte. Onze bedrijfsnaam is niet uit de lucht komen vallen, daar wij dé specialist in designmeubilair voor op kantoor zijn. Hierdoor slaag je bij ons zowel als je op zoek bent naar nieuw als tweedehands meubilair, zoals een designbureaustoel.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Een designbureaustoel in tweedehands conditie die aan al je wensen voldoet

Of je nu een nieuwe of tweedehands designbureaustoel gaat uitzoeken, er staan twee wensen centraal: je wilt een stoel met een fraai design én een hoog comfortgehalte. Gelukkig ben je van beide zaken zeker als je een bureaustoel uit ons aanbod uitkiest. Neem bijvoorbeeld een bureaustoel van Grahl in type Xenium of ga voor een exemplaar van Comforto: twee vooruitstrevende merken op het gebied van bureaustoelen, waarvan je in ons aanbod tweedehands exemplaren vindt. Hierbij hoef je jezelf geen zorgen te maken om de kwaliteit, aangezien wij de kwaliteit van onze tweedehands producten durven te garanderen.

Maak je keuze online of in de showroom

Neem de tijd om een tweedehands bureaustoel uit ons onlineaanbod uit te kiezen of kom naar onze showroom in Raalte. Je hebt dan direct de mogelijkheid om proef te zitten op een stoel naar keuze, zodat je een weloverwogen beslissing neemt. Natuurlijk voorzien we je ook graag van advies wanneer je niet in de mogelijkheid bent om langs te komen. Neem hiervoor gerust contact met ons op via (0)572 - 74 52 09 of info@rmkantoor.nl.

Ons team