Draaibare stoelen

Draaibare stoelen

Als je draaibare stoelen voor op kantoor of je thuiswerkplek wilt kopen, kun je uitstekend terecht bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte. Wij bieden een enorm divers aanbod aan stoelen aan in zowel nieuwe als tweedehands conditie. Zo slaag je met elk budget voor de juiste draaibare stoelen.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Verschillende soorten draaibare stoelen

Wanneer je specifiek op zoek bent naar stoelen die draaibaar zijn, heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan bureaustoelen voor kinderen en volwassenen, maar ook aan designstoelen met een draaimechanisme. Voor elke stoel geldt dat flexibel bewegen wordt vergemakkelijkt door het draaimechanisme. Het is echter afhankelijk van de toepassing welke draaibare stoelen het meest geschikt zijn. Onze collectie aan bureaustoelen is bijvoorbeeld meer geschikt om een volledige dag op te werken, terwijl onze (tweedehands) designstoelen beter passen in de wachtkamer van het kantoor.

Vraag om advies aan onze medewerkers

Wil je graag draaibare stoelen aanschaffen maar twijfel je welke exemplaren geschikt zijn voor jouw toepassing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of een e-mail te sturen naar info@rmkantoor.nl en laat je adviseren. Hierna kun je direct de juiste stoelen voor jouw toepassing bestellen, waarbij je profiteert van snelle levering. Kom je liever langs in de showroom om ons aanbod uit te proberen? Dan heten we je graag van harte welkom in Raalte!

Ons team