Meubilair laten opkopen

Meubilair laten opkopen

 

 

opkoop_afbeelding

Laat jouw meubilair opkopen door R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte tegen een aantrekkelijk bedrag. Staat er een verhuizing of reorganisatie op de planning? Of wordt een van de vestigingen van jouw bedrijf binnenkort gesloten? Dan kun je in veel gevallen nog goed verdienen aan het meubilair.

Hoe gaan we te werk als we jouw meubilair opkopen?

Bij het opkopen van meubilair reken je op ons team om twee zaken voorop te stellen: een eerlijke prijs en een nauwkeurige planning. Dit merk je direct op in onze werkwijze. We horen het graag als je meubelstukken beschikbaar hebt die je wilt verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende meubels:

Vervolgens plan je met ons team een afspraak, zodat zij jouw meubilair kunnen bekijken. Je ontvangt na deze afspraak een overzichtelijke offerte. Ben je tevreden met ons voorstel en wil je jouw meubels laten opkopen? Dan laat je jouw meubilair door ons ophalen en zorgen we ervoor dat de bedrijfsruimte er weer spic en span uitziet.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden over, van, voor opkopen

Laat je het meubilair van jouw bedrijfsruimte door ons opkopen? Dan ontvang je een goede prijs en draag je ook een steentje bij aan een duurzamere samenleving. Neem vrijblijvend contact op met onze zaak in Raalte om de mogelijkheden tot opkoop van jouw meubilair met ons te bespreken. Bel hiervoor naar (0)572 - 74 52 09 of stuur een e-mail naar info@rmkantoor.nl.

Ons team

ONZE KEUZE