Duo-zit-stabureau

Duo-zit-stabureau

Een werkplek op kantoor of thuis flexibel indelen doe je met het duo-zit-stabureau uit onze eigen productielijn. Het bureau combineert twee werkplekken in één, waardoor het ideaal is voor het samenwerken of gebruik in kleine ruimtes.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Meer over het duo-zit-stabureau uit onze eigen productielijn

Bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte hechten we veel waarde aan functionele meubels met een fraai design. Deze waarden zijn duidelijk zichtbaar wanneer het aankomt op het duo-zit-stabureau uit onze eigen productielijn. Dit nieuwe bureau is het ideale bureau voor werken in kleine ruimtes of samenwerken. Door de mogelijkheid tot het elektrisch verstellen in hoogte van beide werkbladen, kan eenieder de juiste houding aannemen. Zo kan er zelfs bij samenwerken of werken in kleine ruimtes rekening gehouden worden met de fysieke gezondheid en het comfort van medewerkers.

Maak je wensen duidelijk en bestel direct

Spreekt ons elektrisch verstelbare zit-stabureau je aan? Bestel hem dan direct in onze webshop. Je hebt hierbij de keuze uit diverse uitvoeringen, zodat het duo-zit-stabureau volledig bij de inrichting van je werkplek past. Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom te Raalte om dit bureau en onze andere bureaus in het echt te bekijken. Mocht je ergens vragen over hebben of advies over wensen, neem dan contact met ons op via (0)572 - 74 52 09 of info@rmkantoor.nl.

Ons team