Online loungestoelen bestellen

Online loungestoelen bestellen

Als je online loungestoelen wilt bestellen, dan heb je bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte meer dan voldoende keuze. Ons aanbod aan loungestoelen bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands exemplaren. Zo vind je voor iedere ruimte een comfortabele én leuk geprijsde stoel.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Online nieuwe of tweedehands loungestoelen bestellen voor jouw ruimte

Gedurende de dag is het belangrijk om af en toe een pauze te nemen. Met een comfortabele loungestoel is dit voortaan een fluitje van een cent. De nieuwe en tweedehands loungestoelen die je bij ons online kunt bestellen, zijn namelijk met de grootste zorg door ons geselecteerd. Met ons handelsinstinct en oog voor kwaliteit ben je verzekerd van een stoel die aan het gewenste zitcomfort voldoet. Bovendien bestaat onze collectie uit loungestoelen van verschillende bekende merken, fabrikanten en designers, zoals de befaamde Orange Slice-fauteuil van Artifort of de geliefde Vitra Eames. Met zo’n designstoel schaf je ook nog eens een échte blikvanger voor jouw ruimte aan.

Profiteer van deskundig advies

Je kunt onze tweedehands loungestoelen online bestellen, maar het is ook mogelijk om eerst te komen proefzitten in onze showroom in Raalte. Hier profiteer je bovendien van deskundig advies van onze medewerkers, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Heb je tijdens het online bestellen nog vragen of wens je meer informatie over een bepaald product, bijvoorbeeld onze lounge- of tuinstoelen? Dan staan we ook voor je klaar. Je bereikt ons door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of te mailen naar info@rmkantoor.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk!

Ons team

ONZE KEUZE