Thuiswerkplek meubelen

Thuiswerkplek meubelen

Met het assortiment van R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte voorzie je jouw thuiswerkplek van comfortabele meubelen. Het juiste meubilair zorgt ervoor dat je prettiger werkt én dat je productiever bent. Of je nu een liefhebber bent van design of jouw thuiskantoor graag inricht met een kleiner budget; we helpen je graag verder.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Creëer een comfortabele thuiswerkplek met onze nieuwe en tweedehands meubelen

Naast de juiste apparatuur en voldoende daglicht staan ook de meubelen centraal in het creëren van een fijne thuiswerkplek. In ons assortiment vind je meubilair dat ervoor zorgt dat je in de juiste werkhouding jouw werkzaamheden kunt verrichten. Daarbij heb je de keuze uit nieuwe en tweedehands meubelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Ontvang deskundig advies over jouw inrichting

Alle meubelen voor jouw thuiswerkplek zijn direct online te bestellen, waarbij je profiteert van snelle levering. Zo ga je snel een prettige thuiswerkdag tegemoet. Wens je ondersteuning bij de inrichting van jouw thuiskantoor? Dan staan we je graag bij met deskundig advies. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of te mailen naar info@rmkantoor.nl. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Raalte om de meubelen te bekijken.

Ons team