Tweedehands designstoel

Tweedehands designstoel

Bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte vind je gegarandeerd een tweedehands designstoel die bij de stijl van jouw woning of bedrijfsruimte past. We reizen het hele land af op zoek naar exemplaren voor in ons aanbod. Het resultaat: een breed assortiment aan stoelen van bekende designers.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Een tweedehands designstoel van verschillende designers

Heb je al een bepaalde designstoel in gedachten die je graag tweedehands wilt kopen? Of kijk je liever eerst rustig rond om te bepalen welke soort stoel de blikvanger van jouw woning of bedrijfsruimte wordt? In beide gevallen kun je zowel in onze webshop als in onze showroom in Raalte terecht voor bureaustoelen, vergaderstoelen, fauteuils en meer. Ons assortiment bestaat uit verschillende bekende kwaliteitsmerken, zoals:

Ontdek al onze merken

Een designstoel is een investering waar je jarenlang plezier aan beleeft. Ben je benieuwd naar alle merken waar je uit kunt kiezen voor jouw tweedehands designstoel? Bekijk dan het aanbod aan tweedehands stoelen op onze website of kom langs in onze showroom. In beide gevallen staan we je graag bij met deskundig advies. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of een e-mail te sturen naar info@rmkantoor.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Ons team