Balansstoelen

Balansstoelen

Heb je interesse in het kopen van balansstoelen? Dan kun je terecht bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte. Wij bieden een zeer ruim aanbod aan stoelen aan waarbij de focus voornamelijk ligt op comfort. Dit geldt zeker voor de balansstoelen die je bij ons koopt.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Balansstoelen zorgen voor een goede werkhouding

Niets is zo belangrijk als een goede werkhouding. Vaak zit je acht uur per dag aan je bureau, waardoor je een groot deel van de dag zittend doorbrengt. Het is in dat geval van belang dat je de juiste houding aanneemt, om fysieke klachten te voorkomen. Dit is waarom de balansstoelen uit ons aanbod aan stoelen een goede keuze zijn. Een balansstoel bevordert je beweging en een juiste zithouding, waardoor overbelasting aan rug en benen wordt voorkomen. Dit maakt balansstoelen dan ook ideaal voor werk!

Kom naar de showroom of bestel online

Ben je benieuwd naar de balansstoelen in ons aanbod? Of wil je liever andere ergonomische stoelen aanschaffen, zoals draaibare stoelen? Kom in beide gevallen gerust naar onze showroom in Raalte. Je bekijk dan ons volledige aanbod, waaronder bureaustoelen van Ahrend, in het echt en kunt de stoelen naar keuze uitproberen. Wanneer je al weet welke stoelen je wilt kopen, heb je tevens de mogelijkheid om deze online te bestellen. Hierbij profiteer je van snelle levering die volledig in eigen beheer gebeurt. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan naar (0)572 - 74 52 09 of stuur een e-mail naar info@rmkantoor.nl en we zijn je van dienst.

Ons team