Luxe fauteuils

Luxe fauteuils

Luxe fauteuils: wij hebben er oog voor. Je vindt in ons assortiment dan ook de mooiste exemplaren van verschillende bekende designers. Zo slaag je bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte gegarandeerd voor een blikvanger voor jouw woning of bedrijfsruimte.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe fauteuils

Droom je al tijden van een meubelstuk van een bepaalde designer, zoals Artifort of Vitra? Of zoek je naar luxe fauteuils in een specifieke stijl of kleur? Grote kans dat je in onze collectie een exemplaar vindt dat aan al jouw wensen voldoet. Met ons handelsinstinct en een goede neus voor kwaliteit voegen we steeds weer bijzondere fauteuils aan ons assortiment toe. Ontdek alle nieuwe en tweedehands fauteuils in onze webshop of in onze showroom in Raalte. Hier voorzien we je bovendien graag van deskundig advies.

Bestel jouw fauteuil online of bezoek onze showroom

Al onze luxe fauteuils zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Het is ook mogelijk om proef te zitten in onze showroom. Op die manier bepaal je het best of de fauteuil voldoet aan het gewenste zitcomfort. Heb je niet gevonden wat je zocht of wens je meer informatie over een bepaald meubelstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar en is bereikbaar via (0)572 - 74 52 09 of info@rmkantoor.nl.

Ons team

ONZE KEUZE