Stapelbare stoelen

Stapelbare stoelen

Als je vaak grote vergaderingen of presentaties organiseert op jouw kantoor, dan zijn stapelbare stoelen van R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte onmisbaar. De stoelen nemen namelijk weinig ruimte in beslag wanneer je ze niet nodig hebt. Staat er wel een evenement op de planning? Dan is de zaal binnen no-time opgebouwd!

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Bekijk al onze stapelbare stoelen in verschillende uitvoeringen

We zijn altijd op zoek naar stapelbare stoelen van goede kwaliteit die ook nog eens comfortabel zitten. Daarnaast zitten we op de eerste rang als het gaat om het opkopen van tweedehands stoelen en bieden we verschillende stijlen aan. Zo koop je jouw stoelen bij ons voor een aantrekkelijke prijs en in een uitvoering die goed aansluit bij de inrichting van jouw kantoorruimte. Ons gehele assortiment aan koppelbare stoelen is online te bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom in Raalte om te komen proefzitten.

Profiteer van snelle verzending

Kies je ervoor om jouw gewenste stapelbare stoelen online te bestellen? Dan profiteer je van snelle verzending. Bovendien voorzien we je graag van deskundig advies over ons assortiment. Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met al jouw vragen door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of door te mailen naar info@rmkantoor.nl. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier.

Ons team

ONZE KEUZE