Tweedehands bartafel

Tweedehands bartafel

Met een tweedehands bartafel van R&M Kantoor- en Designmeubilair bespaar je op de (her)inrichting van jouw ruimte. We zijn jouw partner als het gaat om aantrekkelijk geprijsd tweedehands meubilair van de beste kwaliteit. Zo vind je in onze webshop en showroom in Raalte diverse betaalbare bartafels waar je nog jaren plezier van beleeft.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Verken het aanbod en vind een tweedehands bartafel van diverse merken

Een bartafel biedt verschillende voordelen voor je ruimte. Zo staat een bartafel erg sfeervol in je woning of kantine en biedt deze ook de mogelijkheid om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Of je nu een specifieke bartafel voor ogen hebt of je eerst nog graag laat inspireren; ons team staat voor je klaar om je wegwijs te maken in ons tweedehands aanbod. Zo ontvang je bij ons altijd advies op maat, zodat je een bartafel aanschaft die perfect bij de stijl van je overige meubels past.

Maak je keuze online of in de showroom

Ons assortiment bestaat uit bartafels met bijpassende barkrukken in verschillende uitvoeringen en van diverse bekende merken. Bekijk ons actuele tweedehands assortiment online en kies de bartafel uit die bij jouw voorkeuren past. Je bent bovendien van harte welkom in onze showroom in Raalte om onze tafels te bekijken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar via (0)572 - 74 52 09 of info@rmkantoor.nl.

Ons team