Tweedehands tuinstoelen

Tweedehands tuinstoelen

Als je op zoek bent naar tuinstoelen, dan loont het om ook eens tweedehands exemplaren te overwegen. Op die manier draag je een steentje bij aan een duurzamere samenleving én richt je jouw tuin voor een leuk bedrag in. Bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte ontdek je een uitgebreide collectie in verschillende stijlen!

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Ontdek onze tuinstoelen van hoogwaardige kwaliteit, zowel nieuws als tweedehands

We zijn continu op zoek naar nieuwe én tweedehands tuinstoelen om een veelzijdige collectie samen te stellen. Hierbij houden we rekening met zowel het zitcomfort en uiterlijk als de kwaliteit van de stoel. Het resultaat is een assortiment met tuinstoelen van verschillende merken. Je kunt terecht in onze webshop of in onze showroom in Raalte. Hier vind je bovendien nog veel meer meubilair voor in en om het huis, zoals klaptafels en kuipstoelen.

Maak gebruik van onze expertise

Bij R&M Kantoor- en Designmeubilair beschikken we over een handelsinstinct en hebben we oog voor kwaliteit. Ben je op zoek naar een bepaald type tweedehands tuinstoelen? Of zoek je juist naar tweedehands eetkamerstoelen? Dan helpen we je graag verder met deskundig advies. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of door een e-mail te sturen naar info@rmkantoor.nl. Het is ook mogelijk om jouw gewenste stoelen direct online te bestellen, waarbij je profiteert van snelle levering.

Ons team