Ahrend tweedehands bureaustoel kopen? Groot aanbod, beste prijs!

Ahrend bureaustoelen

Wanneer je van Ahrend een bureaustoel in tweedehands staat wilt, kopen heeft R&M kantoor- en Designmeubilair het assortiment voor jou. Bij ons vind je namelijk heel veel verschillende Ahrend-bureaustoelen in tweedehands conditie. Dat houdt in dat deze bureaustoelen een tweede leven krijgen via ons. Een tweedehands bureaustoel van Ahrend is altijd in zeer goede staat en kan zonder problemen nog jaren mee.

Een kwalitatieve bureaustoel van Ahrend

Ahrend is een onderneming die bekend staat om haar duurzame kantoormeubilair. Het Nederlandse bedrijf richt zich op de productie van kwalitatief en hoogstaand kantoormeubilair. Het bedrijf bestaat al sinds 1896 en heeft inmiddels het predicaat koninklijk mogen ontvangen. Ahrend heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en produceert dan ook meubilair dat lang meegaat en makkelijk te recyclen is. Vandaar dat de tweedehands Ahrend-bureaustoelen in ons aanbod nog in uitstekende conditie verkeren.

Heb je vragen over ons meubilair?

Stuur ons een bericht! of Bel ons voor advies!

Hoe kies je het beste product voor jou?

De keuze tussen de verschillende tweedehands bureaustoelen van Ahrend kan soms lastig zijn. Wij hebben een aantal tips om je te helpen bij het maken van je keuze.

Ergonomie

Een goede bureaustoel moet ergonomisch zijn. Dit betekent dat de stoel voldoende ondersteuning moet bieden aan de rug, nek, armen en benen. Vrijwel alle bureaustoelen van Ahrend zijn ergonomisch, maar niet iedere stoel biedt dezelfde aanpassingsmogelijkheden. Kies een tweedehands ergonomische bureaustoel van Ahrend die voldoet aan jouw eisen met betrekking tot de verstelmogelijkheden van de stoel.

Comfort

Naast ergonomie is ook comfort belangrijk. Een bureaustoel waar je niet lekker op zit, gaat je afleiden. Uiteraard zijn alle stoelen van Ahrend gemaakt van hoogwaardige materialen, maar hoe jij de stoel ervaart is zeer persoonlijk. Wil je een aantal van de tweedehands bureaustoelen van Ahrend proberen? Kom dan naar onze showroom!

Budget

Bepaal van tevoren hoeveel je wilt uitgeven aan een tweedehands bureaustoel van Ahrend. Natuurlijk zijn tweedehands bureaustoelen al een stuk betaalbaarder dan de nieuwe varianten, maar ook tussen de tweedehands bureaustoelen van Ahrend zitten nog flinke prijsverschillen. Er is dus altijd een tweedehands bureaustoel van Ahrend die bij je wensen en budget past!

Verschillende modellen

Ahrend heeft verschillende bureaustoelen die geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden. Dankzij ons uitgebreide aanbod kies je de stoel die perfect aansluit op je wensen. Zo kun je altijd optimaal werken!

Ahrend 230: Deze stoel staat bekend om zijn ergonomische ontwerp. De stoel is volledig verstelbaar, waardoor je hem helemaal kunt aanpassen aan jouw lichaam. De Ahrend 230 is geschikt voor langdurig gebruik en wordt vaak gebruikt voor kantoorinrichting. Een van de specificaties van deze Ahrend-bureaustoel is dat de rugleuning extra hoog gemaakt kan worden.

Ahrend 220: Dit is een minimalistische stoel met een strak design. De stoel is voorzien van een synchroomtechniek, waardoor de rugleuning en zitting in een hoekverhouding blijven en de gebruiker van optimale ondersteuning geniet. De Ahrend 220 is geschikt voor mensen die niet langdurig zitten.

Ahrend 350: Wanneer je op zoek bent naar een bureaustoel van Ahrend in tweedehands conditie waarop je zeer langdurig kan zitten, dan is de 350 het antwoord. Deze bureaustoel heeft een beweegbaar zitvlak en rugleuning, waardoor de gebruiker constant in beweging kan blijven.

Duurzaam inrichten met gebruikt en tweedehands kantoormeubilair

Als duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel staat, is het een goed idee om te kiezen voor gebruikt en tweedehands kantoormeubilair. R&M Kantoor- en Designmeubilair is specialist in duurzaam en circulair inrichten. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar is ook nog een stuk voordeliger.

Wanneer je niet meer lineair inricht en vaker kiest voor circulair inrichten met tweedehands kantoormeubelen, beschermen we de wereld en zorgen we voor een mooiere toekomst voor iedereen. Je maakt namelijk ook minder gebruik van grondstoffen en gebruikt het eindproduct voor langere tijd, waardoor het materiaal niet verloren gaat.

Onze tweedehands kantoorinrichting wordt altijd streng gecontroleerd en waar nodig vervangen wij onderdelen of laten we stoelen opnieuw stofferen. Ook ons kantoormeubilair van Ahrend, zoals de gebruikte bureaustoelen, zijn altijd in topconditie en kunnen nog jaren mee.

Ahrend-bureaustoel ergonomisch afstellen

Een goede ergonomische bureaustoel is essentieel voor een gezonde werkhouding en om lichamelijke klachten te voorkomen. Wanneer je een Ahrend-bureaustoel gebruikt, is het dus belangrijk de stoel goed af te stellen en aan te passen op jouw lichaam. Doorloop dit stappenplan om jouw tweedehands bureaustoel van Ahrend optimaal af te stellen.

Stap 1: Zithoogte instellen

Stel de zithoogte van je bureaustoel in zodat je voeten plat op de grond staan en je knieën in een hoek van 90 graden staan. Hierdoor ontlast je de onderkant van je rug en voorkom je druk op je heupen. Wanneer je wat kleiner bent, kan dit soms lastig zijn. In dat geval kan een voetensteun uitkomst bieden!

Stap 2: Rugleuning instellen

Stel de hoogte van de rugleuning van je bureaustoel in zodat deze zich net onder de schouderbladen bevindt. Dit zorgt ervoor dat je rug een natuurlijke curve maakt, wat voorkomt dat je lichamelijke klachten krijgt. Stel de rugleuning zo in dat je rechtop in een hoek van 90 graden kunt zitten.

Stap 3: Armsteunen instellen

Bij het instellen van jouw tweedehands bureaustoel van Ahrend is het belangrijk om op de hoogte van de armsteunen te letten. Deze moeten gelijk of net onder de hoogte van je bureaublad zitten. Je armen kunnen daardoor een hoek van 90 graden maken en zonder inspanning op de steunen rusten. Door je armen goed te positioneren, ontspan je je schouders en nek en voorkom je lichamelijke klachten.

Stap 4: Zitdiepte instellen

Stel de zitdiepte van je bureaustoel in zodat je rug tegen de rugleuning blijft terwijl je voeten plat op de grond blijven. Hierdoor voorkom je dat er druk ontstaat op je onderbenen. Ook hier kan een voetensteun handig zijn.

Stap 5: Hoek van de stoel instellen

Stel de stoel in een hoek van ongeveer 90 graden ten opzichte van je bureau. Dit voorkomt dat je voorovergebogen zit en ontlast je nek en schouders.

Stap 6: Hoogte van het bureau instellen

Stel het bureau zo in dat de bovenkant van het bureau zich ter hoogte van je ellebogen bevindt. Hierdoor hoef je niet te laag of te hoog te reiken naar het toetsenbord en de muis en voorkom je lichamelijke klachten.

Stap 7: Probeer de stoel uit

Probeer de stoel uit nadat je alle stappen hierboven hebt doorlopen! Controleer of de stoel goed zit en of hij voldoende ondersteuning biedt aan je rug, nek, armen en benen.

Bestel jouw stoel en stel hem in

Met een gebruikte bureaustoel van Ahrend ben je verzekerd van goede ondersteuning. In ons aanbod vind je kwalitatieve stoelen voor aantrekkelijke prijzen. Kies jouw favoriet en plaats je bestelling. Dankzij de snelle levering is die snel bij je, zodat je hem snel in kunt stellen. Heb je vragen? Stel ze via info@rmkantoor.nl.

Ons team

ONZE KEUZE