Fauteuil tweedehands

Fauteuil tweedehands

Voor het kopen van een stijlvolle fauteuil in uitstekende tweedehands conditie, moet je bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het op- en verkopen van kantoor- en designmeubels, waardoor je bij ons een ruim aanbod aan tweedehands artikelen vindt. Zo richt jij je woning of kantoorpand met een beperkt budget toch stijlvol in!

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Je pand stijlvol inrichten met een fauteuil in uitstekende tweedehands conditie

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor in je woonkamer of een tweedehands fauteuil om de ontvangstruimte van een kantoor op te leuken; bij ons is de kans groot dat je slaagt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oranje designstoel die echt in het oog springt? Of ben je een liefhebber van het designmeubilair van Artifort en ga je voor een luxe fauteuil van dit merk? Ook dat is mogelijk! Door ons ruime aanbod slaag je vrijwel altijd voor een tweedehands fauteuil die aan je wensen voldoet.

Kom naar de showroom of winkel online

Wanneer je ons volledige aanbod wilt bekijken en wilt proefzitten op een tweedehands fauteuil naar keuze, ben je van harte welkom in onze showroom in Raalte. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bestel jouw fauteuil naar keuze dan eenvoudig online, waarna we deze spoedig bij je thuis of op kantoor bezorgen. Heb je vragen of wens je meer informatie? Dan bereik je ons via (0)572 - 74 52 09 of info@rmkantoor.nl.

Ons team