Orange Slice Artifort tweedehands

Orange Slice Artifort tweedehands

Tweedehands Orange Slice van Artifort

Wil je de Orange Slice-fauteuil van Artifort graag tweedehands aanschaffen? Dan zit je bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte helemaal goed. Met ons handelsinstinct en oog voor kwaliteit weten we altijd bijzonder designmeubilair op de kop te tikken. Dit geldt ook voor de befaamde Orange Slice van designer Pierre Paulin.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

De geliefde Orange Slice van Artifort schaf je bij ons tweedehands aan

De Orange Slice-fauteuil van Artifort die je bij ons tweedehands kunt kopen, is al sinds de jaren ’60 verkrijgbaar én geliefd. De fauteuil lijkt opgebouwd te zijn uit twee sinaasappelschijven en dankt hier dan ook zijn naam aan. Dit betekent niet dat je de stoel alleen in een oranje uitvoering kunt bestellen. In onze collectie vind je namelijk Orange Slice-fauteuils in meerdere kleuren, unieke prints en verschillende materialen, zoals leer en veloursstof. Zo stem je de fauteuil altijd perfect af op de stijl van je woning of bedrijfsruimte. In onze webshop en showroom kun je daarnaast terecht voor nog veel meer designmeubilair van Artifort en luxe fauteuils van andere bekende ontwerpers.

Kom langs in onze showroom

Heb je de tweedehands Orange Slice-fauteuil van Artifort gevonden die je wilt bestellen? Dan profiteer je na het bestellen van snelle levering. Het is ook mogelijk om eerst te komen proefzitten in onze showroom in Raalte. Hier voorzien we je graag van deskundig advies, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Ook bij een onlinebestelling staan we voor je klaar. Je bereikt onze klantenservice door te bellen naar (0)572 - 74 52 09 of te mailen naar info@rmkantoor.nl.

Ons team