Verrijdbare tafels

Verrijdbare tafels

Verrijdbare tafels zijn ideaal om eenvoudig meer (werk)ruimte te creëren. Zo kun je een flexibele ruimte in een kantoor het ene moment gebruiken om in te werken en het andere moment voor een vergadering. Heb je interesse in dergelijke tafels? Verken dan zeker het aanbod van R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

Ruimte besparen door middel van verrijdbare tafels

Verrijdbare tafels helpen, net als klaptafels en stapelbare stoelen, om ruimte te besparen. Door dergelijke tafels kun je zeer flexibel zijn met de inrichting van een ruimte. Is er op kantoor bijvoorbeeld te weinig vergaderruimte? Dan kun je met een verrijdbare tafel en stapelbare vergaderstoelen op elk moment een extra vergaderruimte creëren. Daarnaast zijn deze tafels natuurlijk handig voor gebruik in huis. In beide gevallen en meer ben je van harte welkom in onze webshop of showroom in Raalte om verrijdbare tafels en andere nieuwe of tweedehands kantoormeubelen, te kopen.

Plaats je bestelling online of bezoek ons

Laat je verbazen door ons ruime aanbod aan meubilair en bestel direct al je benodigde meubels. Wij garanderen je snelle levering van je bestelling, doordat wij de levering in eigen beheer regelen. Natuurlijk kun je ook naar onze showroom komen, waar je de meubels op je gemak kunt bekijken. Heb je voorafgaand vragen? Bel dan naar (0)572 - 74 52 09 of mail naar info@rmkantoor.nl.

Ons team