Vitra stoelen

Vitra stoelen

Ben je van het merk Vitra op zoek naar stoelen uit de Eames-lijn? Dan kun je uitstekend bij ons terecht. Als specialist in designkantoormeubilair bieden we een zeer divers aanbod aan tweedehands stoelen in type Eames van het merk Vitra aan bij R&M Kantoor- en Designmeubilair in Raalte.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze catalogus

De Eames van Vitra in tweedehands conditie en andere stoelen van dit merk

De Eames van Vitra is ontwikkeld als comfortabele, multifunctionele stoel die met verschillende onderstellen gecombineerd kan worden; dit zie je dan ook terug in ons tweedehands aanbod aan stoelen van dit merk. Er zijn stoelen passend bij elke smaak te koop van het merk Vitra, of je nu van een opvallend of een strak design houdt. De tweedehands kuipstoelen van Vitra uit de Eames-lijn zijn te plaatsen in elke ruimte, van de wachtkamer tot de vergaderruimte. Waar dan ook: de loungestoelen van Vitra maken altijd indruk door het design én het comfort!

Selecteer de stoelen naar keuze online of in onze showroom

Spreken de stoelen van het bekende merk Vitra jou aan? Verken dan alle exemplaren in ons aanbod aan stoelen en maak je keuze online. Wil je de tweedehands stoelen van Vitra in type Eames liever eerst in het echt bekijken en uitproberen? Ook dat kan! Kom hiervoor naar onze zaak in Raalte, waar we je graag van persoonlijk advies voorzien. Natuurlijk doen we dit ook op afstand wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen. Neem hiervoor contact met ons op via (0)572 - 74 52 09 of info@rmkantoor.nl en we zijn je van dienst.

Ons team

ONZE KEUZE